Recordeu la Sant Andreu Jazz Band?

Ben segur que la recordeu si llegíeu aquest bloc l’estiu passat –i si encara no n’éreu lectors, no us podeu perdre ara els vídeos que vaig penjar. Des que la vaig descobrir, gràcies a la Bel de Manacor, i que vaig escriure l’article sobre la banda, que els he seguit la trajectòria. Pel que en sé, van endavant amb vent en popa: diverses gravacions i vídeos a la venda i una pila de concerts. Entre els numerosos concerts, el 4 de gener van participar a la Sala Apolo en una iniciativa molt interessant. S’anomena Minimúsica i es tracta d’apropar sons actuals als infants, com ara el jazz. Aquests concerts de Reis són, a més, per recollir joguines per a la Fundació Alex, una entitat que té cura dels infants amb discapacitats.

Per avui he triat uns vídeos que no vaig penjar la darrera vegada. Aquest primer, amb la cançó I Found a New Baby, és en un concert a l’aire lliure. És ben engrescador veure el públic que balla al compàs de la música de la jove banda. Cap a la meitat del vídeo hi ha un desplegament espontani de dansa que està molt bé.

 

I aquí teniu la mateixa peça musical, en una gravació més bona de Els matins de TV3.

Aquesta banda fa molts concerts a l’aire lliure. Aquí en teniu un altre. És a Arenys de Mar en el marc de la III Sinera Swing Festival. Com podeu veure la gent que balla al ritme de Tea for Two sembla d’allò més contenta.

Per acabar podeu veure un vídeo on se’ns presenta la jove –i magnífica– cantant Andrea Motis acompanyada del director de la Sant Andreu Jazz Band, Joan Chamorro.

Segons he llegit els cd i dvd de la Sant Andreu Jazz Band es poden trobar a:

Blue Sounds
Carrer de Benet Mateu, 26
Barcelona
Tel. 932 806 028

Quant a Shaudin Melgar-Foraster

University professor and writer
Aquesta entrada s'ha publicat en Catalunya, Països Catalans i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

12 respostes a Recordeu la Sant Andreu Jazz Band?

  1. Dolors ha dit:

    Una bona banda.
    La música és una part tan important de la vida…no sé com m’ho faria sense!
    És bonic veure aquest jovent que ho fa tan bé! Això és una bona mostra d’un futur que anem fent cada vegada millor.

    M'agrada

  2. Jordi Canals ha dit:

    A mi m’agrada especialment la Sant Andreu Jazz Band, ja et vaig dir que Sant Andreu és el meu barri natal on vaig viure-hi fins que em vaig casar, i hi vaig sovint.

    M'agrada

    • Doncs potser algun dia pots anar a veure un dels seus concerts, oi? La Sant Andreu Jazz Band també és a Facebook, així que te’n pots fer amic i saber què fan. I ara ja saps on es poden trobar els seus CDs; si t’agrada el jazz val la pena i, sigui com sigui és bo ajudar-los a anar endavant –s’ho mereixen–, i com que a més ets de Sant Andreu doncs encara hi ha més motius.
      Una abraçada, Jordi.

      M'agrada

  3. Jesús (Xess) ha dit:

    La nena aquesta és impressionant!!

    I la banda sona brodada. M’ha encantat veure la gent ballant desimbolta al carrer.

    Quant de talent tenim al nostre país i com està de desaprofitat i desconegut…

    M'agrada

    • Sí, noi, té una veu que és una meravella. I tota la banda és magnífica. Aquest joves em tenen el cor robat.
      A mi també em va fer molta gràcia veure la gent ballant al carrer –i algunes persones són d’allò més bones.
      Sí que tenim talent. I talent ben jove –bo pel futur. Aquesta banda n’és un exemple. També hi ha joves maquíssims i amb molt talent als coŀlectius literaris de Catalunya. Els “meus” nens del coŀlectiu de Sant Cugat són un encant i escriuen moooolt bé. Em fa iŀlusió veure tots aquests talents tan diferents i tots tan bons i joves. I també m’agrada que tots plegats són molt naturals i agradables. Ah, i no ens oblidem de la noieta de Manacor, la Bel –algun dia escriuré més sobre ella.

      M'agrada

  4. Anna Maria ha dit:

    Fa poc vaig veure un reportatge per la tele i els recordava perfectament del teu article. La nena és realment impressionant. Va sortir parlant i explicant-se. Tots ells són boníssims. M’encanten.
    Gràcies, Shaudin, per recordar-los un cop més.

    M'agrada

  5. Julius ha dit:

    La música`però en especial el Jazz m’enamora i aquests joves tenen molt de futur. Jo no els coneixia, va ser perf tu que ara els conec i els penso seguir. Gràcies Shaudin!

    M'agrada

    • Com ja li he dit a en Jordi, la Sant Andreu Jazz Band és al Facebook, per tant pot anar al seu mur i fer-te amic, així podràs seguir el que fan.
      A mi també m’agrada molt el jazz, tot i que no hi entenc gaire. Fa molts anys vaig ser ballarina de jazz (diferent que tocar música de jazz) i a casa gairebé sempre, i des de fa molts anys, tinc posada una emisora que només té jazz, així que n’estic ben amarada.
      Celebro molt que t’agradin.

      M'agrada

  6. Maria ha dit:

    Magnífic. “Si en una nit d’hivern un banda…” El 31 de desembre ens explicaves la bonica experiència que havia significat poder seguir pels carrers una banda de jazz a Toronto. Quin goig no seria poder seguir de la mateixa manera la Sant Andreu Jazz Band!

    M'agrada

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.