Un grapat de notícies

No volia escriure un nou article fins la setmana que ve, però he canviat d’opinió. La raó per no voler publicar res fins d’aquí uns dies era perquè som molt a prop del 9 de juliol i em sabia greu interferir, d’alguna manera, amb un escrit al bloc que no hi té res a veure. Tanmateix, i ben mirat, si un article al meu bloc és capaç de treure el més mínim d’importància a la manifestació de dissabte ja podem plegar. Així que he decidit donar-vos un grapat de notícies.

Recordeu la crítica d’Andreu Sotorra sobre El secret de l’oreneta? Doncs avui, dijous, s’ha publicat també al diari AVUI, al suplement de cultura. He estat contentíssima! La podeu llegir (o veure, si ja la vàreu llegir) a l’enllaç de sota.

CRĺTICA DE EL SECRET DE L’ORENETA AL DIARI AVUI

I continuant amb aquesta noveŀla, una altra notícia: la presentació del llibre a la llibreria Catalònia. Com us podeu imaginar, jo no hi puc ser, però Maria Lluïsa Pazos i Anna Maria Villalonga, a qui molts ja coneixeu, faran la presentació. Us animo a assistir. Sé que les presentacions de l’Anna Maria tenen molt èxit, així que de segur, segur, segur que us agradarà. I, tot i que jo no hi seré físicament, hi seré amb el cor i actuaré com una mena d’intermediari invisible per tal que us conegueu entre vosaltres. No us sembla una magnífica ocasió?

AQUÍ TENIU LA INFORMACIÓ.

 Diuen que les desgràcies mai no venen soles, i és ben veritat, però això mateix passa amb les alegries. Abans d’ahir em van notificar que el meu conte “Màgia d’una nit d’estiu” ha estat seleccionat per formar part del llibre Criatures fantàstiques que publicaran l’Associació de Relataires en Català i l’editorial Meteora. 

MÀGIA D’UNA NIT D’ESTIU

Quant a Shaudin Melgar-Foraster

University professor and writer
Aquesta entrada s'ha publicat en El secret de L'oreneta, Els meus contes, Llibres juvenils en català i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

26 respostes a Un grapat de notícies

  1. August Bover ha dit:

    Enhorabona, Shaudin! I bon estiu.

    M'agrada

  2. Anna Maria VIllalonga ha dit:

    Que contenta estic per tot aquest grapat de notícies. D’altra banda, gràcies per les teves paraules. Faré bonament el que podré, el millor que pugui. Però saps segur que l’emoció em dominarà i que el teu esperit serà amb nosaltres gairebe tangible durant la presentació.
    Un miler de petons,
    Anna

    M'agrada

  3. Aitana ha dit:

    Felicitats Shaudin!

    Ja era hora que començares a rebre el reconeixement que les teves obres mereixen!

    Un bes,

    Aitana

    M'agrada

  4. Teresa Ugas ha dit:

    Estic desitjant que arribi ja el dia 18 per passar per la Catalònia! Per cert que avui he anat a encarregar “Més enllà del somni” i sembla que està descatalogat… pot ser? M’han dit que ja m’ho confirmaran.

    Una abraçada!!

    M'agrada

    • Hola Teresa! Benvinguda al meu bloc!
      Jo també estic desitjant que arribi el dia 18, tot i que no em podré passar per la Catalònia, però seré allí amb vosaltres en esperit. I espero amb candeletes saber com ha anat tot plegat.
      Pel que fa a “Més enllà del somni”, estic tipa de la gent incompetent que treballa a les llibreries. El llibre no està descatalogat ni remotament i en venen força exemplars a la Catalònia (tot just fa un parell de dies un amic el va comprar). De fet, en tenen exemplars a la botiga ara mateix. Em sap molt greu que hi hagis anat i t’hagis trobat que et diuen que no en tenen i que està descatalogat. No és la primera vegada que passa (que en tenen i diuen que no en tenen). Ho sé perquè en altres ocasions m’he posat en contacte amb el mànager i ha resultat que algun empleat ha dit al comprador en qüestió el primer que li ha passat pel cap. I de segur que això ha passat amb tu avui. Qui t’ha donat aquesta informació? Home, dona, jove, vell (probablement jove), moreno, ros…? Per culpa d’empleats incompetents i mandrosos els compradors fan el viatge a la Catalònia en va i jo tinc la feina d’escriure al mànager i intentar arreglar-ho tot des de Toronto. Hi va haver una llibreria (no la Catalònia que sortosament té un mànager molt competent) que va anunciar que el meu llibre estava descatalogat, i la feina va ser de la meva editorial per solucionar l’embolic que havien creat a la llibreria. Perdona que t’atabali, però n’estic ben tipa. Prou difícil és vendre llibres; no cal que ho embullin més encara.
      Bé, el més fàcil és que el compris el dia 18 quan siguis allí (si tens problemes demana per Miquel Colomer, el mànager; ell hi serà).
      Una forta abraçada virtual!

      M'agrada

  5. Gemma C.O. ha dit:

    Ostres Shaudin no m’arriba cap avis, ho he vist al inici del fecebook que ho parlaves amb l’Anna 😦 aixó del gmail no m’agrada. Bé, no cal dir que estic molt contenta per totes aquesta noticies, i sé que l’Anna farà un molt bon paper. Jo no hi podré anar per l’hora que es farà ,sempre en passa igual 😦 Per altre banda és molt encoratjador que hagin triat el conte . Felicitats doncs per tot plegat. Un petonàs !! 😀

    M'agrada

    • No sé pas què passa, Gemma, que no t’arriba l’avís cada cop que hi ha un nou post. WordPress sempre avisa a la gent subscrita al bloc, així que deu ser algun altre problema. Intentaré recordar que t’he d’avisar a Facebook.
      Ja ho sé que no hi podràs anar, vaig veure que ho parlaves amb l”Anna M. a Facebook.
      Moltes gràcies per la teva fidelitat al bloc i a tot el que escric.
      Un petonàs des del Canadà.

      M'agrada

  6. Teresa ha dit:

    Hola, Shaudin!!

    Nooo!! No vaig anar a la Catalònia, tranquil·la!! Vaig anar a la llibreria que sempre vaig de Sant Celoni; i per Internet, en comprovar l’editorial els sortia aquesta informació. Encara m’ho han de confirmar. Però ara, sabent que hi és a la Catalònia ja estic tranquil·la. Demanaré pel Miquel i segur que no hi haurà problemes!
    Gràcies i petonets!!

    M'agrada

    • Ah, d’acord. És que ja ha passat abans, diverses vegades, fins i tot una vegada a la Catalònia. Tanmateix, no sé pas d’on s’han tret aquesta informació a la llibreria de Sant Celoni –no és la informació que tenen a la editorial. En fi, com que aniràs a la Catalònia el 18, no cal dir-ne res més.
      Petonets, Teresa!

      M'agrada

  7. Quico Romeu ha dit:

    Només faltaria que ens perdéssim aquest grapa de bones notícies per no interferir en un esdeveniment com el 9JL. La vitalitat d’un país, sobretot la cultural segons la meva opinió, és molt més important que totes les manifestacions hagudes i per haver. Simplement si fem, és que som. Si no fóssim no podríem pas manifestar-nos….
    A més podré llegir finalment el suplement de l’Avui!
    Enhorabona

    M'agrada

  8. Vicenç Mengual ha dit:

    Enhorabona per tot plegat i bon estiu!

    M'agrada

  9. Maria ha dit:

    Magnífiques notícies! Enhorabona!
    Em sap greu, però no podré anar a la Catalònia el dia de la presentació del llibre. Aquest mes em toca fer d’àvia a Sabadell cada setmana de dilluns a divendres i precisament els dilluns no em pot substituir ningú. Però hi pensaré; si existís la telepatia… I és clar, tan aviat com pugui compraré uns quants exemplars del “Secret de l’Oreneta” i algun altre de “Més enllà del somni”.
    Llegiu-los, regaleu-los i recomaneu-los, que són molt bons.

    M'agrada

    • Gràcies, Maria!
      No pateixis, ja sé que si poguessis aniries a la presentació, però ara que ha arribat un altre angelet a la família l’àvia és insustituible.
      T’agraeixo molt tot l’interès que sempre tens pels meus llibres.
      Una abraçada.

      M'agrada

  10. Grocdefoc ha dit:

    Benvolguda Shaudin, Et desitjo tots els èxits del món.
    T’he deixat una contesta al meu blog.
    Una abraçada d’estiu des del Baix Penedès.
    M.Pilar Martínez

    M'agrada

  11. Estimada Shaudin,

    La vida ens dóna molts cops, però, sortosament, també hi ha alguna carícia.

    Me n’alegro molt d’aquestes notícies, dels teus èxits literaris i de la teva empenta des de Toronto. M’arribaré a la Catalònia.

    Una abraçada

    M'agrada

  12. Toni Fernandez ha dit:

    Enhorabona, i endavant amb la bona feina. No hi podré ser a la presentació, però de ben segur que compraré el llibre ben aviat! Bon estiu!

    M'agrada

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.