Dues ressenyes i una llança

Han aparegut dues ressenyes de Perduts a l’altre món! Escrites per Anna Maria Villalonga, l’una és a la revista Catalunya Press i l’altra al bloc El fil d’Ariadna. No es tracta, però, de la mateixa ressenya, pert tant val la pena llegir-les totes dues. Aquí a sota us passo els enllaços i espero que us agradin tant com a mi.

Catalunya Press: “Perduts a l’altre món

El fil d’Ariadna (II): “Perduts a l’altre món, de Shaudin Melgar-Foraster”

L’altra notícia està relacionada amb la vitrina virtual d’Òmnium Cultural, on exposen els llibres presentats a La Festa de la Llança d’enguany, i hi tenen la meva noveŀla! És tracta de votar un llibre (només un!) i, de passada, algú que hagi votat pot guanyar un lot de llibres. Si voleu votar Perduts a l’altre món, heu d’anar a l’enllaç, clicar La Llança i clicar la categoria “Infantil i juvenil”. Hi ha 41 llibres en aquesta categoria, en 10 pàgines, però trobar el meu és uns segons. Aleshores cliqueu el llibre i s’obrirà una pàgina on el podreu votar. Tot plegat un minutet. Guanyar La Llança de Sant Jordi seria una bona empenta pel llibre. Ja sabeu que visc al Canadà i, per tant, estic molt més limitada que altres escriptors en llengua catalana ja que no puc fer presentacions, ni signar llibres, ni anar a escoles o biblioteques.

La Llança de Sant Jordi

Quant a Shaudin Melgar-Foraster

University professor and writer
Aquesta entrada s'ha publicat en Llibres juvenils en català, Perduts a l’altre món i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

12 respostes a Dues ressenyes i una llança

  1. Joan Rubiralta ha dit:

    Ja t’he donat el meu vot. Espero que en tinguis molts.

    M'agrada

  2. Jordi Canals ha dit:

    Gràcies Shaudin ja els havia llegit. També he donat el meu vot, espero que guanyis.
    Una abraçada.

    M'agrada

  3. Anna Maria V. ha dit:

    Hola, Potatito. T’escric des del tren Salamanca-Madrid. ja t’he votat, evidentment. I gràcies també per compartir les ressenyes. Endavant amb la novel.la!

    M'agrada

  4. Maria ha dit:

    Ja l’he votat. Espero que rebis moltíssims vots, que la informació arribi a molta gent i que el llibre tingui molts lectors: s’ho passaran molt bé i els serà molt enriquidor. Cal pensar que tant el concurs com els comentaris de l’Anna Maria hi contribuiran.

    M'agrada

  5. Empar Sáez ha dit:

    Fet! Shaudin, per mooooolts vots i molta alegria, endavant, petons i màgia de mots per a tu!!!

    M'agrada

  6. Jesús (Xess) ha dit:

    Com ja saps… FET!!

    M'agrada

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.