Bona nit

Hola amics,
Tinc tanta feina que no dono abast ni per fer-la. Impossible escriure una entrada com cal al blog, però com que no convé que s’aturin les entrades o en un no-res morirà el blog, us convido uns segons a les meves classes (captura de pantalla), així sembla que s’escurça la distància. Intentaré fer alguna cosa més interessant d’aquí a set dies.
Cuideu-vos. Una abraçada!

Quant a Shaudin Melgar-Foraster

University professor and writer
Aquesta entrada s'ha publicat en Una mica de tot i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

12 respostes a Bona nit

  1. Marta Valls ha dit:

    Bon dia Shaudin.
    Estàs igual de guapa que el dia que ens vem conèixer.
    Cuida’t molt bonica.
    Una abraçada molt forta!
    Marta

    M'agrada

    • Bona nit, Marta,
      Moltes gràcies, bonica, però els anys passen per tothom. Aquest estiu farà 9 anys que ens vàrem conèixer personalment i t’asseguro que els noto. I ara que ho dic, caram, 9 anys, eh? Quina barbaritat! No em cap al cap; si sembla que era ahir que ens trobàvem a la llibreria Catalònia… Com passa el temps, massa sense tornar a Catalunya, massa sense veure els amics i massa sense vacances (van ser les últimes que vaig tenir). Ja m’agafa l’enyorança…
      Una forta abraçada!

      M'agrada

  2. Maria Sanchez ha dit:

    Una buena idea 😃😃😃
    Espero tengas un ratito para escribir el próximo post.
    Una abraçada

    M'agrada

    • Gràcies, María. Jo també ho espero, però no ho sé pas perquè el dilluns he de tenir llestos 3 exàmens finals. No són per aquest dilluns però han d’estar llestos. Fa dies que hi treballo (de fet, setmanes) perquè tornem a com va ser el de desembre (cada exàmen amb moltes versions), la qual cosa és per acabar amb la salut de qualsevol (i la meva ja saps com està). Bé, el diumenge sabràs si ha estat possible.
      Cuida’t. Una abraçada!

      M'agrada

  3. Margarida Aritzeta ha dit:

    Una abraçada

    M'agrada

  4. Júlia ha dit:

    Quina bona idea!!! Estàs molt divertida a les fotos q reflecteixen perfectament la teva manera de ser.
    He dit divertida però alhora s’et veu guapa, guapa divertida i molt inteligent Shaudin.
    Tant de bó puguis escriure la propera vegada.
    A mi m han donat males noticies q tinc encara q esperar un any per operar-me!!! Porto ja més d’un any esperant i en un estat lamentable però…Això es Espanya el pitjor pais on la política serveix com a poltrona per tenir més poder i no fer res.
    Com no em vull allargar et comento el tema vacunes q es vergonyós com ho estàn gestionant. VERGONYÓS.
    Bé bonica espero et trobis millor dels teus mals i puguis descansar. Una forta abraçada!!!

    M'agrada

    • Hola Júlia,
      Això de que ens enregistrin les classes va molt bé per obtenir un munt de captures de pantalla, així ja les tinc per quan em facin falta fotografies (he passat quasi 9 anys sense fer-me una foto). El mal és que no tinc temps d’entretenir-m’hi i, quan s’acabin les classes, la universitat destruirà totes les gravacions i ja no ho podré fer més.
      No m’estranya que et facin esperar per operar-te. Aquí estem igual (i això no és Espanya ni de bon tros), amb un endarreriment, pel que fa a intervencions quirúrgiques, que tardarem anys a posar-nos al dia. I no només operacions. Jo tinc el genoll amb la lesió que em vaig fer el mes de desembre i necessiten veure’n l’interior, perquè amb radiografies i ultrasons no surt bé l’interior, i necessito que em facin un MRI (IRM, em sembl que en dieu vosaltres), però es fa als hospitals i qui sap si hauré d’esperar anys. Mentrestant, no puc caminar. És un fàstic. I sé com va tot amb vosaltres. Ara, en part també és la gent: he llegit sobre la sortida de cotxes per Setmana Santa, i marededéu! Són bojos. Aquí la gent es comporta millor.
      Cuidat força. Una abraçada!

      M'agrada

  5. Juli Miquel Salvà ha dit:

    Hola Shaudin,
    Molt guapa.
    Una abraçada ben sentida,
    Juli ❤

    M'agrada

  6. rosanebot ha dit:

    No tens temps per a escriure una entrada al blog; ho entenc. Em resulta molt agradable veure la teva cara tan expressiva i simpàtica. Tot i que la vacunació al nostre país avança a empentes i rodolons, el meu home i jo ja hem rebut les dues dosis de la vacuna Pfiezer. El fet de tenir una edat avançada té premi! Una abraçada, Shaudin.

    M'agrada

    • Estimada Rosa,
      Imagina, l’única cosa que faig en tota la setmana, tret de treballar amb les classes, és l’entrada al blog, i ni temps per això aconsegueixo.
      Que bé, que ja us hagin vacunat! I amb la Pfizer i les dues dosis. En aquesta situació que vivim és motiu d’alegria. Ho celebro molt.
      Petons!

      M'agrada

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.