Retorn a L’escriptora del Panjab

Avui retorno a un post de fa uns anys (2019) sobre una altra dona de gran vàlua però en general desconeguda als Països Catalans.

La meva situació continua igual que la setmana passada, amb els familiars malalts (l’un en estat crític a les UCI), i amb la vaga a la universitat. Una pila de professors ja cerquen feina a les universitats dels Estats Units, les quals paguen uns sous molt més baixos que al Canadà per a professors anomenats Contract Faculty, com jo. A les universitats canadenques no hi ha feina, però a les del sud no gaire més, tret que estiguis disposat a fer classes 4 mesos a la universitat de Chicago, uns altres 4 a una universitat de Iowa, 4 més a…, ups, no hi ha cap feina i has de fer cua als bancs d’aliments, i després uns altres 4 mesos a una universitat de Montana; i així anar fent, i cada dia amb més precarietat a l’ensenyament, com al Canadà, però fins ara aquí teníem més proteccions. Estan destruint les universitats, si més no les humanitats. Les facultats de ciències, de dret, de negocis, estan molt més bé, sempre que siguin matèries amb una aplicació pràctica, perquè si ets professor de matemàtiques pures, per exemple, estaràs tan malament com un d’història.

Bé, aquí teniu “L’escriptora del Panjab”.
(cliqueu la fotografia per anar-hi)

Quant a Shaudin Melgar-Foraster

University professor and writer
Aquesta entrada s'ha publicat en Literatura, Universitats i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 respostes a Retorn a L’escriptora del Panjab

  1. Josep GRAU i CARRIÓ ha dit:

    Molts ànims polida!!

    Esta molt clar que els desgraciats que volen imposar el nou ordre mundial, lògicament un dels seus interessos és fer tot el possible per fer les noves generacions autòmates de les seves ordres. La famosa, però indubtablement perillosa com desgràcia mundial, agenda 2030 és el pitjor que podem veure per controlar a tots de totes les maneres possibles:

    El canvi climàtic és una mentida. Canviar el diner físic per moneda virtual la manera més fàcil de controlar que fem. Destruir la vida i producció natural dels aliments és per imposar els aliments processats que també facilitaria el control de la població mitjançant la introducció de certs virus per aturar la procreació per exemple ón no hi ha control, fer emmalaltir a persones grans que no els interessa mantenir i així tot un seguit de punts per fer-se ells amos i senyors de la terra.

    Jo no tinc cap intenció de comprar un vehicle ni híbrid, trec tots els diners possibles per pagar en metàl·lic arreu que vaig i procuro comprar tot el possible dels productors locals o màxim de Catalunya.

    TOTHOM HAURIA DE CONSCIENCIAR-SE QUE SI LA MAJORIA ENS NEGUEM, ELLS PERDEN LA FORÇA!!

    Liked by 1 person

  2. lgarate2013 ha dit:

    Que estéis bien, tu y Yutin. Tienes suerte de contar con él.

    Una abraçada molt forta,

    K. & M.

    Liked by 1 person

  3. Maria Sanchez ha dit:

    Terrible lo que explicas… y nosotros vamos por el mismo camino…

    Una abraçada

    Liked by 1 person

  4. Quinto Ennio ha dit:

    Gràcies Shaudin!

    Xavier M. i A.

    Liked by 1 person

  5. rosanebot ha dit:

    Aquesta vegada no he tingut cap problema per a seguir el teu blog. Gràcies Shaudin.

    Liked by 1 person

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.