La presentació

El dilluns hi va haver la presentació del meu llibre El secret de L’oreneta a la llibreria Catalònia. Jo era aquí al Canadà, però d’alguna manera era també allí amb tota la gent que hi va anar.

M’ha fet molta iŀlusió saber que dues de les meves nenes preferides hi van assistir. L’una és la Valèria, una poeta magnífica –si no heu llegit el poema seu que vaig publicar al bloc fa cap a un any, us suggereixo que el llegiu ara, no us en penedireu; el trobareu aquí. L’altra nena és l’Elsa, de qui us vaig parlar no fa gaire, una trompetista adorable de sis anys i membre de la Sant Andreu Jazz Band (ho podeu llegir aquí). La mare de l’Elsa va comprar el meu llibre per a la seva filla Alba de deu anys que aquell dia tenia assaig amb la banda, però l’Elsa va començar a llegir el llibre al metro i va continuar la lectura abans d’anar a dormir –va llegir uns capítols. No sé si l’ha acabat, tanmateix, quan em vaig assabentar que n’havia llegit un bon tros –amb sis anys!–, em vaig quedar bocabadada. Em trec el barret, Elsa.

No us en dic res més perquè Yves Gerbeau, un escriptor que té un bloc molt recomanable on hi escriu un relat cada dia (déu n’hi do!) –Amb idees a la llengua (no per a infants)–, i que era a l’acte de la Catalònia, ha escrit una crònica molt bona de la presentació en un dels blocs d’Anna Maria Villalonga. No us perdeu la crònica. Us l’enllaço aquí sota.

El secret de L’oreneta, entre Toronto i Catalunya

El secret de L’oreneta el podeu trobar a la llibreria Catalònia o demanar-lo a llibres.cat.

Quant a Shaudin Melgar-Foraster

University professor and writer
Aquesta entrada s'ha publicat en El secret de L'oreneta, Llibres juvenils en català i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

18 respostes a La presentació

  1. Gemma C.O. ha dit:

    Ai noia, sembla que va estar molt bé, i la crònica de l’Ybes molt encertada. M’en al.legro que de moment , tinguis una lectora tan jove, esclar que l’Elsa és una mica especial. felicitats !! Si es fa l apresentació de la continuació de Més ……..hi pugui assistir. Petons

    M'agrada

  2. Anna M. ha dit:

    Tot i que ja ho sabreu, la presentació la vaig fer jo. Quina barra, la Shaudin! Ja sé que us enllaça el meu bloc, però hombreeeeee un poquito de delicadesa pa la presentadora!
    L’Elsa ja es veu que és una nena especial. I també la Valèria. Totes dues ben maques i atentes, que van estar.

    M'agrada

  3. Maria ha dit:

    Enhorabona! Em sap greu no haver pogut venir. Prou que hi vaig pensar, aquell dilluns. No sé pas quan podré anar a la Catalònia a comprar el llibre, però ja en vaig gaudir molt quan ens el vas oferir com a regal de cap d’any; gràcies, Shaudin!

    M'agrada

  4. Teresa Ugas ha dit:

    Va ser un plaer anar a la presentació. Com es nota que entre l’Anna i la Shaudin hi ha una connexió especial…. no hi podia haver millor presentadora!
    Va ser, una vegada més, una trobada amb amics amb la Shaudin ben present entre nosaltres….i tant!!
    Per cert, Shaudin…moltes gràcies…infinites gràcies pel final de l’Oreneta…em va emocionar la resolució d’un aspecte que em va fer patir fins que vaig llegir la teva infinita delicadesa per resoldre’l…GRÀCIEEEEES!!!!!l!
    Una abraçada!

    M'agrada

  5. Quico Romeu ha dit:

    Enhorabona, Shaudin.
    No vull passar sense deixar-te un missatge d’enhorabona, a tu i a la presentadora, malgrat estar al dia.
    Me n’alegro molt de tot plegat i dels comentaris que precedeixen aquest.!!

    M'agrada

  6. Valèria ha dit:

    Moltíssimes gràcies Shaudin!! doncs sí, vaig venir a la presentació amb la meva cosina i a totes dues ens va interessar molt el llibre (ara se l’està llegint ella, però quan pugui el començaré)! l’Oliver no va poder venir però em va dir que li hagués agradat molt!! sobre els poemes, he participat al concurs de poesia que ornganitza “Lo Càntich” (de moment només sóm quatre participants, però a veure si hi ha sort!)
    una abraçada!!

    M'agrada

    • Hola, bonica! Gràcies per escriure un comentari.
      Espero que el llibre li agradi a la teva cosina, i a tu, és clar.
      Dóna-li records a l’Oliver de part meva. I a veure si ell també llegeix el llibre. Tot i que m’imagino que ara és a Anglaterra amb els avis.
      Molta sort amb els poemes de Lo Càntich!
      Una forta abraçada!

      M'agrada

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.