Espero que us agradi

Una vegada us vaig dir que m’havien publicat el relat “Els tumbarú” a La Lluna en un Cove. Passats uns mesos us vaig demanar si volíeu votar-me als Premis Ictineu on aquest relat apareixia nominat, i us en vaig penjar el principi. Ara el podeu llegir sencer si aneu a aquest enllaç.

Quant al premi, queda fins al 31 d’aquest mes per votar, és a dir només fins divendres! Aquesta és la votació popular que decidirà els finalistes. Realment voldria arribar a finalista, és una d’aquestes coses que fan molta iŀlusió i ajuden a viure. Després el jurat ja decidirà qui s’emporta el premi. Si voleu podeu votar fins a cinc relats, dins d’aquesta categoria, no només el meu. De segur que reconeixereu uns quants noms.

Aquí trobareu la llista de nominats en les categories de noveŀla, traducció i relats. I també el document per a votar. L’heu d’emplenar i enviar a l’adreça que s’indica. Heu de posar el títol del relat (o noveŀla o traducció), el nom de l’escriptor i la revista on es troba. Després les vostres dades allí on s’indica.

Gràcies!!!

Quant a Shaudin Melgar-Foraster

University professor and writer
Aquesta entrada s'ha publicat en Els meus contes i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

16 respostes a Espero que us agradi

  1. Jordi Canals ha dit:

    Fet. Una forta abraçada

    M'agrada

  2. Emili Gil ha dit:

    ‎”Els tumbarú” és un conte que s’arrapa a la pell i que, particularment, em conduí pels viaranys de la imaginació i la fantasia, és a dir: per la part real de nosaltres mateixos que, sovint, ens entestem a menyspreuar. Moltes gràcies per escriure’l, Shaudin!
    Ah, per cert: ja el vaig votar fa uns quants mesos!!!!

    M'agrada

    • Sí, ja m’ho havies dit que vas votar, Emili. Gràcies! He acabat la teva traducció dels relats de Bram Stoker —fantàstic en més d’un sentit. Quan pugui t’escriuré. Avui he començat un dels teus llibres (el llegia amb un ull tancat mentre esperava a l’hospital, però no podia deixar de llegir). Boníssim! També te’l comentaré quan l’acabi i acabi amb aquest problema de l’ull. Petons!

      M'agrada

      • Emili Gil ha dit:

        Moltíssimes gràcies, Shaudin! Desitjo, de tot cor, ànima i cosmos (t’ho plasmo amb el dodecaedre de Plató), que l’afecció a l’ull sigui temporal i aviat recuperis totes les facultats que has de menester per a sobreviure. Una abraçada intensament positiva de part meva, de les meves set esposes immortals i de la esplèndida Ling!!!!

        M'agrada

  3. Joel ha dit:

    Fet. Votada.
    Però quina feinada enrevessada, eh!
    Tant de formulari, e-mail, links amb la llista, links amb el formulari, descàrregues, omplir-los, enviar-los per mail…
    Burfff, ja ho podrien fer una mica més senzill!

    M'agrada

    • Hola Joel. Sí, noi, és una mica complicat. Sé que aquesta manera de fer-ho és millor per tal que no es facin trampes; d’altra banda a qui vota li resulta complicat i, de segur, hi ha gent que no vota quan s’adona de tot el que ha de fer. No hi entenc prou, però em sembla que es podria fer una miqueta més senzill. Gràcies per votar!

      M'agrada

  4. Sagrament Torné ha dit:

    Felicitats, m’ha agradat molt…sobretot el final….

    M'agrada

  5. panxample ha dit:

    Uf! ja esta. Fet!
    Si noi,quin enrenou.
    Jaume

    M'agrada

  6. Quico Romeu ha dit:

    Fet ! El relat l’he deixat obert per llegir-me’l més tard, doncs ara estic una micona atrafegat. Ja comentaré. : )))

    M'agrada

  7. Maria ha dit:

    Ja l’havia votat, fa molt de temps, havent-ne llegit la primera part. És un cont preciós. Endavant!
    Espero que això de l’ull no sigui gran cosa i que et recuperis ràpid.

    M'agrada

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.